У Луцьку на Новому ринку відбудеться великий великодній ярмарок. Підприємців просять долучатися

У Луцьку на Новому ринку відбудеться великий великодній ярмарок. Підприємців просять долучатися

У Луцьку на Новому ринку запланували провести великий пасхальний ярмарок. 

Про це стало відомо під час робочої зустрічі начальника департаменту економічної політики Бориса Смаля з представниками ринку у вівторок, 13 квітня, пише ІА «Конкурент»

Ярмарок має стати одним із заходів залучення покупців на ринок. Крім того, така акція дасть змогу підприємцям оцінити переваги роботи на новій локації. Торгові точки на час роботи ярмарку підприємцям пропонують безкоштовно. 

Ярмарок планують провести 24, 25 та 30 квітня. До того часу місто обіцяє налагодити курсування громадського транспорту за цими маршрутами, аби лучани та гості міста змогли безперешкодно дістатися до ринку. 

Для того, щоб взяти участь у ярмарку, підприємцям радять звернутися в адміністрацію Нового ринку. Деталі акції стануть відомі згодом. 

Нагадаємо, нещодавно мер Луцька Ігор Поліщук закликав лучан купувати товари у підприємців Нового ринку, які скаржаться на малий потік покупців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть відкрити школу дошлюбної підготовки
Наступна новина У Луцьку купили прилад, який швидко і точно визначає склад води
Останні новини
Схожі новини