На озері в Мельниках медики повернули до життя чоловіка після «раптової смерті»

На озері в Мельниках медики повернули до життя чоловіка після «раптової смерті»

На центральному пляжі у селі Мельники медики врятували чоловіка після «раптової смерті». 

Про це інформують у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У понеділок, 14 серпня, в центральну оперативну диспетчерську надійшов виклик, що у селі Мельники, на центральному пляжі погано чоловіку. 

Бригада екстреної медичної допомоги пункту ЕМД смт.Шацьк, Любомльського відділення ЕМД, прибувши на місце вияснила, що чоловіка дістали з води і до приїзду бригади екстреної медичної допомоги, оточуючі надавали домедичну допомогу, проводили реанімаційні заходи.

Об 14 год. 28 хв. працівниками бригади ЕМД констатовано «Раптову смерть», під’єднавши монітор, вони продовжили розширені реанімаційні заходи.

«Чітке виконання алгоритму проведення реанімаційних заходів при раптовій зупинці кровообігу дало можливість через 23 хв. відновити у пацієнта серцебиття та дихання, після чого його було доставлено на госпіталізацію до закладу охорони здоров’я. Ще раз хочемо зауважити, про важливість домедичної допомоги, що збільшує шанси на життя», – йдеться у повідмоленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку патрульні затримали крадія
Наступна новина На Волині авто з жінкою і двома дітьми злетіло у кювет
Останні новини
Схожі новини