На посаду старости Прилуцького округу оголосили єдиного кандидата

На посаду старости Прилуцького округу оголосили єдиного кандидата

У Луцькій міській раді оголосили єдиного кандидата на посаду старости Прилуцького старостинського округу, який діятиме після приєднання Прилуцької ОТГ до Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28 жовтня, – пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, Прилуцька сільська рада ухвалила остаточне рішення про приєднання до Луцька.

Зі слів начальниці відділу кадрової роботи та нагород Луцької міської ради Віри Гудими, під час чергової сесії міської ради, що відбудеться 30 жовтня, проведуть голосування.

Якщо пропозицію підтримають, повноваження старости виконуватиме колишній сільський голова Прилуцької сільської ради Валентин Арчибасов.

Нагадаємо, у Міністерстві регіонального розвитку пропонують приєднати до Луцька приміські території, зокрема Гірко-Полонківську, Боратинську та Заборольську об’єднані громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі автор п'ятиметрового бульдога хоче встановити нову рекордну скульптуру
Наступна новина У Києві перенесли запровадження електронного квитка
Останні новини
Схожі новини