Прилуцька сільрада приєдналася до Луцька

Прилуцька сільрада приєдналася до Луцька
Фото ілюстративне

Прилуцька сільська рада ухвалила остаточне рішення про приєднання до Луцька.

Про це рішення повідомив у Фейсбуці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Це відбулося 25 жовтня на останній сесії сільської ради. Депутати одноголосно проголосували за приєднання.

«Зворотного шляху більше немає, а цей день можна по праву назвати історичною подією для Луцька. Вітаю лучан і жителів чотирьох сіл Прилуцької сільської ради і щиро бажаю успішного розвитку нашій об'єднаній громаді!» – зазначив Григорій Недопад.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради підтримали проєкт рішення про добровільне приєднання територіальної громади Прилуцької сільської ради до територіальної громади міста Луцька.

Як повідомляли раніше, Луцька міська рада збереже свою назву, а Прилуцька сільська рада називатиметься Прилуцьким старостинським округом. Усі села збережуть свою назву, але стануть однією територією, на якій буде здійснювати управління Луцька міська рада і Луцький міський голова.

До Прилуцької сільської ради входять чотири села: Прилуцьке, Жабка, Дачне, Сапогове.

Прилуцький старостинський округ теж буде представлений депутатами, яких обере місцева громада, у Луцькій міській раді. Після об’єднання площа Луцька, яка зараз складає 422 тис км кв, збільшиться ще на 32 тисяч км кв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Французька журналістка реабілітуватиме військових у Луцьку
Наступна новина Гострий в’ялий параліч: на Волині дитина захворіла на поліомієліт
Останні новини
Схожі новини