На потреби армії волиняни спрямували 145,2 мільйона гривень військового збору

На потреби армії волиняни спрямували 145,2 мільйона гривень військового збору
фото ілюстративне, джерело: трк «алекс»

Протягом січня-липня 2018 року на Волині сплатили 145,2 мільйона гривень військового збору.

Це на 30 відсотків більше минулорічного показника за аналогічний період, – повідомляють у прес-службі ДФС області. 

Оскільки військовий збір справляється з легально виплачених доходів, то в ГУ ДФС у Волинській області акцентують увагу працедавців на важливості повної легальної оплати праці.

«Стабільний ріст надходжень військового збору, безумовно, пов’язаний з підвищенням стандартів оплати праці. Разом з тим, варто особливо відзначити надзвичайно відповідальну позицію більшості волинських працедавців, котрі не лише гідно оплачують працю своїх найманих працівників, а й своєчасно перераховують передбачені законом податки до бюджету.

Завдяки сумлінню таких представників соціально відповідального бізнесу національна армія отримує належне фінансування, а громадяни можуть розраховувати на соціальні виплати в майбутньому», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що кожен, хто отримує легальну зарплату чи інші доходи, що підлягають оподаткуванню, фактично щомісяця інвестує в оборону держави.

«Сплачені податки – це реальний захист нашої незалежності, безпека близьких та рідних нам людей. Тому звертаємося до тих представників підприємництва, котрі допускають випадки тіньової зайнятості, не оптимізувати витрати за рахунок соціального захисту своїх працівників та національної безпеки», - наголосила Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які наслідки чекають українців після підвищення цін на газ
Наступна новина Неймовірне сонце та прекрасні краєвиди: вечір на Світязі в об'єктиві волинського фотографа
Останні новини
Схожі новини