На релігійні заходи можуть ходити лише вакциновані, - Волинська ОДА

На релігійні заходи можуть ходити лише вакциновані, - Волинська ОДА

У Волинській облдержадміністрації повідомили, що відвідувати масові заходи (в тому числі релігійні) можуть лише вакциновані від коронавірусу люди або ті, що мають свіжі негативні тести.

Про це йшлося у вівторок, 5 жовтня, під час брифінгу в ОДА.

Заступниця голови ОДА Людмила Тимощук нагадала про нещодавно запроваджені урядом обмеження. Так, на масові заходи, зокрема спортивні, релігійні, святкування Дня села, зібрання колективів можуть потрапляти лише вакциновані учасники і ті – в масках. Відповідальні за порушення – організатори заходу. Їм загрожує штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

Нагадаємо, 20 вересня набули чинності нові карантинні правила. Так, згідно з постановою уряду, 100% відвідувачів масових заходів і 80% організаторів, працівників закладів мусять мати жовтий або зелений ковідний сертифікат. Тобто вони повинні бути вакциновані або ж мати негативний тест на ковід (не старіший 72 годин)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 7 дітей з луцького будинку дитини досі у лікарні. У них – пневмонії і бронхіти
Наступна новина На Волині побільшало ковідних лікарень
Останні новини
Схожі новини