На Волині побільшало ковідних лікарень

На Волині побільшало ковідних лікарень
Фото ілюстративне

Через збільшення кількості хворих на коронавірус на Волині розширили перелік лікарень, де надають допомогу таким пацієнтам.

Про це стало відомо у вівторок, 5 жовтня, під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації.

Заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук повідомила, що зараз в лікарнях перебуває 733 пацієнти з ковідом, з них 22 – на апаратах штучної вентиляції легень. До вчорашнього дня завантаженість ліжок була 67%, але після розширення мережі закладів, де надають допомогу таким хворим, рівень завантаженості – 62,5%. Зараз хворих на ковід приймають Волинська обласна клінічна лікарня, Волинська обласна інфекційна лікарня, Луцька міська клінічна лікарня (шпиталь на базі пологового будинку), Ковельське медичне об’єднання, володимир-волинська лікарня, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства, камінь-каширська лікарня, любомльська. 4 жовтня до переліку також потрапили Луцька районна і Маневицька районна лікарні. Іваничівська та Нововолинська лікарні зараз визначені як резервні.

«Вчора госпіталізовано 500 людей в області. Це надто великий показник і ознака того, що перебіг хвороби став тяжчим. За вчора – сім летальних випадків», - сказала Людмила Тимощук.

Нагадаємо, порівняно з попереднім тижнем, хворих на ковід на Волині побільшало на 60%.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На релігійні заходи можуть ходити лише вакциновані, - Волинська ОДА
Наступна новина На Волині відстріляють майже 700 лисиць, щоб перевірити на сказ
Останні новини
Схожі новини