На Рівненщині у майже 60 школах продовжили канікули

На Рівненщині у майже 60 школах продовжили канікули

За минулий тиждень у Рівненській області на грип та ГРВІ захворіло майже 8 000 осіб, серед яких більше половини - діти.

У Рівненській області в 58 навчальних закладах ще на тиждень продовжили канікули через високу захворюваність на грип та ГРВІ серед дітей. Про це в понеділок, 21 січня, повідомляє місцеве видання Рівне Вечірнє.

Зазначено, що за минулий тиждень у Рівненській області на грип та ГРВІ захворіло майже 8 000 осіб, серед яких - 4,5 тис. дітей.

За даними Рівненського обласного лабораторного центру, минулого тижня госпіталізували 177 хворих, з них 117 дітей.

Найвища захворюваність залишається в Костопільському районі, де протягом тижня захворіли 1,2 тис. осіб. Рівень епідемічного порогу перевищений удвічі. Зараз у всіх школах району ще на тиждень продовжили канікули.

Відомо, що менше від епідпорогу захворюваність на ГРВІ та грип у Дубенському районі, однак канікули в школах цього району продовжили до 1 лютого.

Зазначимо, луцькі школярі також через кір мали вимушені канікули. 

Крім того, рішенням місцевої громади припинили на тиждень навчання в Бугринському і Вільгірському навчально-виховному комплексах Гощанського району області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 22 січня
Наступна новина У Луцьку вимагають, аби вчителі вакцинувалися від кору
Останні новини
Схожі новини