На скільки зросте зарплатня патрульних у Луцьку

На скільки зросте зарплатня патрульних у Луцьку

Заробітна плата працівників патрульної поліції зросте вже із січня 2019 року. Мінімальна зарплата становитиме 9,2 тисячі гривень.

Про це розповіла старший інспектор із рекрутингу відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції Волинської області Юлія Гірдвіліс в інтерв’ю ІА Конкурент .

За словами Юлії Гірдвіліс, із січня 2019 року у патрульних заробітна плата підвищується на 30 %.

«Це вже офіційна інформація. Мінімальна зарплата буде складати 9200 гривень. У нас зазвичай прийнято преміювати, ніж депреміювати. Але відповідно до нового дисциплінарного статуту, я б не наголошувала на цьому. У нас за прогалини в роботі чи за неправильне ставлення є суворі догани, зауваження, неповна посадова відповідність, яка може бути внесена до особової справи і загрожує патрульному тим, що він, наприклад, протягом певного часу не може зайняти більш вищу керівну посаду, або отримати наступне звання. Для цього у нас існує відділ моніторингу, який слідує за роботою патрульних, щоб вони виконували свої обов’язки правильно і не відступали від законодавства», - розповіла жінка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розпочали будівництво нового сміттєзвалища
Наступна новина Чому не можемо бути Італією? БЛОГ
Останні новини
Схожі новини