На спецобладнання для 14 ОМБр «набігали» понад 200 тисяч гривень

На спецобладнання для 14 ОМБр «набігали» понад 200 тисяч гривень

Другі вихідні поспіль у Центральному парку імені Лесі Українки було дуже людно та гамірно. Адже тут у неділю, 22 травня, тривав офлайн благодійний забіг «Наближаємо перемогу». 

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Не дивлячись на примхи погоди, наших людей не спинити, якщо вони хочуть зробити добру справу, до того ж - корисну для здоров'я.

Більше 200 лучан та гостей міста, внутрішньо переміщених осіб, дітей та молоді, досвідчених спортсменів та аматорів доєдналися до забігу. І це тільки в окремо взятий день... Що ж стосується індивідуальних онлайн-забігів, то за весь період марафону 263 людини скористалися цією можливістю.

«Отож, ми готові оголосити зібрану суму за всі дні онлайн-забігів (індивідуальних забігів у різних куточках України і навіть світу) та двох офлайн-забігів у Центральний парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки (14 та 22 травня).

Зібрана нами сума становить 204 950 грн. За ці кошти ми плануємо закупити GPS-трекери Garmin для потреб 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, про що прозвітуємось одразу після закупівлі та передачі обладнання.

Ми ж хочемо щиро подякувати всім Вам, кожному з Вас, бо саме завдяки спільним зусиллям, вашій активності та наполегливості, нам вдалося досягнути цього високого результату», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 травня під час благодійного марафону зібрали понад 50 тисяч гривень, а 14 травня сума сягала понад 140 тисяч.

Фото: Інна Максимчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лукашенко зявив, що Польща і «натовці» збираються захопити захід України
Наступна новина Ще чотири громади на Волині приєднались до ПЦУ
Останні новини
Схожі новини