На вечірці у луцькому клубі даруватимуть квитки на Lux FM Party Tour

На вечірці у луцькому клубі даруватимуть квитки на Lux FM Party Tour

Нічний клуб Hollywood та Tikhonov Concert Agency дарують квитки на концерт Lux FM Party Tour, який відбудеться у Луцьку 31 липня на стадіоні "Авангард". 

Квитки розігруватиуть на офіційних сторінках клубу у Facebook та Instagram, а також під час вечірок у закладі на вихідних. 

До слова, розіграш квитків у Instagram вже почав збирати конкурсантів.

 

‼️ УВАГА ДАРУЄМО 2 КВИТКИ ‼️ на Lux FM Party Tour в Луцьку 📌 @lutskhollywood та Tikhonov Concert Agency дарують БЕЗКОШТОВНІ квитки на концерт LUX FM Party Tour у Луцьку / 31 липня 18:00 / стадіон "Авангард" Для того, щоб стати переможчем, вам потрібно: ➡️ Бути підписником сторінки @lutskhollywood ➡️ Тегнути у коментарях друга (кількість коментарів необмежена) ➡️ Запостити собі у сторіз фото або скріншот запису з тегом @lutskhollywood _____________________ 🍀 20.07.2018 за допомогою програми буде визначено 2 переможці, кожен з котрих отримає по одному квитку на подію. 🍀 _____________________ 📌 Придбати квитки можна за координатами : ➡️ Сайт kontramarka.ua ➡️ Каса Драмтеатру ➡️ Каса стадіону "Авангард" _____________________ Довідка за телефонами: ☎️ +380 66 555 79 86 ☎️ +380 97 376 85 93 _____________________ #Луцьк зустрічай - "LUX FM Party Tour" на стадіоні "Авангард" вже 31-го липня о 18:00. На вас очікує найбільша фан та фуд зона міста, 100500 кіловат звуку, величезна клькість розіграшів цінних призів, виступи найТОПовіших зірок українського шоубізнесу : ➡️ Сталевий" голос країни АРСЕН МІРЗОЯН. ➡️ Правдивий ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF a.k.a. SERYOGA. ➡️ Чарівна ДАША АСТАФ'ЄВА. ➡️ Мегазапальні DILEMMA. ➡️ Ведучі події ВАСИЛІСА РЯДНИХ та СЛАВА ДЬОМІН - голоса котрих Ви можете чути щодня на "Люкс ФМ". ‼️Поспішайте, квитки на фан-зону будуть зростати, перші 200 квитків по 200 гривень ‼️ Ви просто не маєте права пропускати цю подію, і не кажіть що ми не попереджали. З Вас - присутність, з нас - крутий позитивний настрій, найкраща та найпопулярніша музика, футкор, подарунки і багато інших приємних сюрпризів. Домовилися ?

A post shared by Нічний клуб Hollywood (@lutskhollywood) on

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Реформа лісового господарства має бути виваженою, – Володимир Бондар
Наступна новина У Луцьку знову обиратимуть гімн
Останні новини
Схожі новини