На вихідні лучан кличуть у парк на пленер снігових скульптур

На вихідні лучан кличуть у парк на пленер снігових скульптур

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки проведуть зимовий пленер «Снігова скульптура». Також відбудуться й інші спортивні та розважальні заходи.

Пленер відбудеться у суботу, 20 і 21 лютого, повідомили у міській раді. 

Нагадаємо, пленер планували провести у вихідні 13-14 лютого, однак через низьку температуру повітря його перенесли.

Зараз на центральній алеї підготувлені снігові куби, а для представників творчих груп закупили увесь необхідний реманент. 

Над виготовленням скульптур впродовж 20 та 21 лютого працюватимуть 10 команд. До складу кожної увійшли студенти вищих навчальних закладів, учні та викладачі художньої школи, творчої студії «Чарівний пензлик». 

Підсумки пленеру підіб’ють 21 лютого, у неділю, о 13-й годині.

Крім того, у неділю відбудуться й інші заходи.

О12-й годині розпочнеться загальноміська акція «Ранкова гімнастика», а о 12:30 – перегони на санчатах «Веселі старти».

О 15-й годині стартує відкритий чемпіонат з лижних гонок на призи Луцького міського голови. Лижники стартуватимуть та фінішуватимуть біля центрального входу в парк.

На мультифункціональному майданчику, що на вулиці Глушець, починаючи з 12:30, відбуватимуться змагання з флорболу, спортивні естафети та зимові розваги.

21 лютого о 13-й годині на території «Луцької Венеції»  відбудуться «Венеціанські наукові пікніки».

У соціальних мережах фейсбук та інстаграм на сторінці департаменту сім’ї, молоді та спорту з 19 по 26 лютого відбуватиметься онлайн-флешмоб «Сніжний зимовий Луцьк». До цього заходу може долучитися кожен, опублікувавши своє фото чи відео засніженого Луцька із хештегом #Сніжний_зимовий_Луцьк.

Від суботи, 20 лютого, до 24 лютого на Театральному майдані Луцька скульптор Іван Дацюк створюватиме скульптурну композицію у рамках пленеру «Снігова скульптура». Вона буде присвячена 150-річчю від дня народження відомої української письменниці Лесі Українки.

Протягом наступного тижня лучани та гості міста зможуть помилуватися зимовим вернісажем із снігових скульптур на центральній алеї парку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хоумскулінг: 5 порад для батьків учнів
Наступна новина У Луцьку презентували книгу про Гуту Пеняцьку, яка розвінчує польські міфи про Волинську трагедію
Останні новини
Схожі новини