На вихідні у Луцьку поліція посилено контролюватиме кладовища

На вихідні у Луцьку поліція посилено контролюватиме кладовища

Міські кладовища протягом вихідних (25 та 26 квітня) посилено контролюватиме поліція. Кладовища Луцька та Прилуцького старостинського округу бути закриті до 12 травня.

Про це 24 квітня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад, – йдеться на сайті міської ради.

Він розповів, що відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 № 11 “Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у поминальні дні”, кладовища Луцька та Прилуцького старостинського округу бути закриті до 12 травня. Відтак, звернувся до представників патрульної поліції міста та департаменту муніципальної варти із проханням запровадити посилений контроль над дотриманням цієї постанови.

Нагадаємо, на Волині зафіксовано 203 випадки захворюваності на COVID-19, 15 із яких — за останню добу. На сьогодні у Луцьку зареєстровано вже 60 випадків, з яких повністю одужали 11 осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прем'єр Грузії пригрозив відкликати посла у разі призначення Саакашвілі в Україні
Наступна новина 200 тисяч ПЛР-тестів українського виробництва відправили регіонам
Останні новини
Схожі новини