На Волинь надійшла гуманітарна допомога з Німеччини та Польщі

На Волинь надійшла гуманітарна допомога з Німеччини та Польщі

На Волині зустріли ще одну партію гуманітарної допомоги з Німеччини та Польщі. Сьогодні, 8 квітня, перша партія товару поїхала до місця призначення.

Приватні компанії –  ТзОВ «Автодімсервіс», AIC Germany Automotive Components, VIACAR S.A. (Greece), Dr.Motor Sp. z o.o. (Poland) – спільними зусиллями подбали, щоб зібрати найнеобхідніше: продукти тривалого зберігання, в тому числі найбільш затребуване дитяче харчування, засоби гігієни, речі для дому, догляду за дітьми та багато іншого, – повідомляє Державне агенство лісових ресурсів України.

«Усе передане благодійниками, як завжди, буде доставлено у ті куточки України, де цього найбільше потребують. Щиро дякуємо за все! Кожному, хто допомагає. Не залишимося в боргу. Необхідно лише чимшвидше закінчити цю війну нашою Перемогою. Ви, шановні партнери, насправді дуже багато для цього робите», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у луцькому виші облаштовуються працівники Донецького університету
Наступна новина Більше половини українців вже повернулися до роботи
Останні новини
Схожі новини