На Волинь привезуть чудотворну ікону

На Волинь привезуть чудотворну ікону

У День пам’яті св. апостола і євангелиста Матфея, 29 листопада у кафедральний собор Різдва Христового, що у місті Володимирі-Волинському, з міста Львова прибуде чудотворний образ Божої Матері «Всецариця».

Чудотворну ікону привезуть  завдяки сприянню керуючого Володимир-Волинською єпархією Преосвященного єпископа Матфея, – повідомляють на сайті Володимир-Волинської єпархії УПЦ КП.

Ця ікона Пресвятої Богородиці «Всецариця» написана монахом Миколаєм Капрулісом з Афону, який причислений до лику святих. Образ – список з оригіналу чудотворної ікони Всецариці, освячена на поясі Божої Матері та чесній главі Іоана Золотоустого в грецькому монастирі Ватопед на Святій Горі Афон.

Як повідомляють на сайті єпархії, після молитви біля ікони вже сталося багато чудес – люди зціляються від раку та інших важких хвороб.

Урочиста зустріч ікони та архієрейська Божественна Літургія відбудеться у кафедральному соборі Різдва Христового м. Володимир-Волинський о 9.00 ранку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан попереджують про погіршення погоди і ожеледицю на дорогах
Наступна новина У Луцьку вшанували жертв Голодомору. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини