Через Волинь пройде всесвітня естафета жінок-байкерів. Чи можна приєднатися волинянкам?

Через Волинь пройде всесвітня естафета жінок-байкерів. Чи можна приєднатися волинянкам?
Фото ілюстративне

Через Волинь пройде Всесвітня мотоциклетна жіноча естафета.

28 травня о 10 ранку колона стартує від пункту пропуску «Ягодин». Об 11-тій мотоциклістки будуть у Ковелі, з 12:00 до 15:00 у Луцьку. Тут вони сходять на екскурсію в замок, пообідають та поспілкуються з місцевими байкерами.

Після цього учасниці вирушать до Дубно, де заночують. Всього за день вони проїдуть 200 кілометрів.

WRWR (Всесвітня Мотоциклетна Жіноча Естафета) стартувала 25 лютого 2019 року у Великобританії. Організатори хочуть показати «силу і міць жіночого байкерського руху» та дати поштовх розвитку мотоіндустрії з врахуванням бажань і потреб жінок.

Наразі вже більше 15 тисяч жінок в усьому світі приєднались до естафети. Кількість учасниць підраховують, щоб встановити світовий рекорд і занести його до Книги рекордів Гіннеса.

В Україні естафета триватиме з 28 по 31 травня. Після Дубно учасниці вирушать до Рівного, Новограда-Волинського, Житомира, Вінниці, Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Чернівців.

Учать у естафеті платна. Для участі потрібно зареєструватись (на волинський етап реєстрація ще доступна) на офіційному сайті. Можна реєструватись, як на весь український маршрут, так і на його частину.

При реєстрації можна обрати повний пакет за 25 фунтів стерлінгів – 837 грн. Учасниця отримає футболку, наліпку, сертифікат та запрошення на вечірку. . Неповний пакет коштує  5 фунтів стерлінгів (167 грн)  – учасниця отримає електронний сертифікат.

Витрати на пальне, проживання і харчування організатори не покривають. Це клопіт учасниць.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни на фестивалі ретро-автомобілів. Відеоблог
Наступна новина Волинські соки рекламує американське телебачення
Останні новини
Схожі новини