На Волині дорожники розчищають узбіччя від борщівника. ВІДЕО

На Волині дорожники розчищають узбіччя від борщівника. ВІДЕО

На Волині дорожники прибирають узбіччя автошляхів від борщівника Сосновського. Одна з великих локації, де рослина розрослася – ділянка дороги H22 між селом Смолигів та селищем Торчин. 

Про це Суспільному розповів працівник служби автомобільних доріг області Ростислав Котюк.

З його слів, роботи на цій ділянці автошляху розпочали 27 травня. На дорозі виставили спеціальні попереджувальні знаки, щоб водії бачили, що працюють дорожники.

Допомагає колезі дорожник Павло Мудроха. Каже, щоб скошувати борщівник – потрібно одягатися так, щоб не було відкритих частин тіла.

"Стараємося косити поки не викинув насіння, щоб не розповсюджувався цей борщівник", — говорить працівник дорожної служби Павло Мудроха.

Скошувати цю рослину розпочали й в Луцькій громаді.

"У Липлянах продискували 25 травня, трактором викосимо в селах Буків та Зміїнець, а вручну скосимо береги річки Жидувка, Сапалаївка біля дитячої залізниці та на вулиці Володимирській біля річки Омеляник, в селі Забороль і в Боголюбах" — розповів заступник начальника відділу екології міськради Олег Гелета.

Читайте також: У Луцьку водій порушував ПДР та показував непристойні жести. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 400 тонн за три місяці: як працює центральний пункт допомоги у Луцьку
Наступна новина У санаторії на Волині людей об’єднала вишиванка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини