На Волині хочуть поремонтувати дорогу на кордоні з Польщею. На 11 кілометрів витратять 80 мільйонів

На Волині хочуть поремонтувати дорогу на кордоні з Польщею. На 11 кілометрів витратять 80 мільйонів

На ремонт автомобільної дороги від Адамчуків до Залісся у Шацькому районі протяжністю понад 11 км передбачили близько 80 млн грн.

Про це стало відомо 3 червня в рамках робочої поїздки голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, повідомили в ОДА.

Шлях, що йде вздовж кордону з Республікою Польща від села Старовойтове до Шацька та має значне стратегічне значення для області, ремонтуватимуть у рамках програми «Велике будівництво». 

Уже виготовили проектно-кошторисну документацію. Голова ОДА повідомив, що роботи приступлять відразу, як завершать усі процедури, передбачені законодавством, аби завершити ремонт до настання низьких температур.

Депутат обласної ради Юрій Гупало та голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук запропонували відкоригувати проєкт ремонту автошляху та прокласти його через населені пункти. Нині у проєкті затверджено відрізок, що йде уздовж кордону.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«У нас до червня на виконання доручення президента України щодо будівництва та ремонту доріг в державі, є можливість надати додатковий перелік доріг з готовою проектно-кошторисною документацією, на ремонт яких планують дати додаткове фінансування. Тому підготуйте ПКД і надайте нам, а ми зробимо все можливе, аби зробити обидва напрямки», – зазначив голова ОДА.

Читати також: Помічена в криміналі фірма з донецькими коренями зібралась ремонтувати волинські дороги


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вже у 210 людей знайшли коронавірус
Наступна новина Через високу захворюваність на коронавірус на Волині посилили карантин
Останні новини
Схожі новини