На Волині карантин можуть не послабити, – міністр Степанов

На Волині карантин можуть не послабити, – міністр Степанов
Фото ілюстративне

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов назвав Волинську область такою, у якій карантин із 22 травня можуть не послабити.

Про це він сказав під час щоденного брифінгу 20 травня.

Міністр розповів, що адаптивний карантин, який буде введений із 22 травня, означає, що є критерії, яким має відповідати ситуація із захворюваністю в області.

«Якщо ці критерії перевищуються – критерії щодо захворюваності, щодо заповнюваності ліжок, щодо кількості тестувань, то область не переходить на наступниий етап. Ці показники будуть визначатися станом на 21 травня, щоб 22 травня область або переходила на інший етап, або не переходила», – зазначив Степанов.

За його словами, станом на 18 травня не відповідали необхідним критеріям для послаблення карантину «в основному області в західних регіонах нашої країни». При цьому він назвав лише три з них – Чернівецьку, Волинську та Рівненську.

Нагадаємо, за останню добу на Волині виявили 41 випадок коронавірусу. Міністр Максим Степанов повідомив, що Волинська область поряд із Чернівецькою та Києвом – регіони, де найбільше нових випадків COVID-19.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не хочемо годувати Луцьк». Мешканці Княгининівської ОТГ – проти приєднання до обласного центру
Наступна новина У Ківерцівському районі – 24 випадки COVID-19 за добу. Де ще виявили нових заражених
Останні новини
Схожі новини