На Волині може з’явитися мережа громадських організацій

На Волині може з’явитися мережа громадських організацій

На Волині може з’явитися мережа громадських організацій

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. 

У Волинському ЦРМС відбувся круглий стіл «Можливості ОТГ та умови мережування для формування ефективного громадського сектору Волині». 

Захід організували спільно з «Волинського Інституту Права».

На засідання круглого столу прибули проектні менеджери об’єднаних територіальних громад Волині, громадських організацій та всеукраїнських асоціацій, приміром, Волинського РВ АМУ. 

Метою зустрічі було обговорення співпраці поміж ОТГ і ГО та яким чином зробити це партнерство живим. 

Із вітальним словом виступила радник з комунікацій Волинського ЦРМС Олена Кузьмич.

Очільниця «Волинського Інституту Права» запропонувала об’єднати зусилля громадського сектору Волині і вийти на якісно новий рівень проектів. Мовляв, сьогоднішня зустріч має стати не просто засідання, щоб «прийти і розійтися».

Представники ГО розповіли про напрямки своєї робити, наприклад, аналітику, партисипацію, IT-продукти, культурну та креативну індустрію тощо.

Також присутні обговили необхідність створення мережі дієвих громадських організацій. 

Радник Волинського ЦРМС із регіонального розвитку Петро Гоцалюк наголосив на активній діяльності громадських організацій в кожній громаді та розвитку старостинських округів.

У підсумку гості Волинського ЦРМС дійшли згоди, що потрібно спробувати реалізувати якийсь спільний проект, а тоді детальніше обговорити можливість появи мережі громадських організацій на Волині, у тому числі - і в ОТГ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «П’ять в одному»: волинянин знайшов диво-гриб. ФОТО
Наступна новина У центрі Луцька просять ще один світлофор
Останні новини
Схожі новини