На Волині на карантинних постах водіям мірятимуть температуру

На Волині на карантинних постах водіям мірятимуть температуру
Фото ілюстративне

На перепускних карантинних пунктах, які з 26 березня розпочнуть облаштовувати на Волині, контролюватимуть дотримання протиепідемічних норм водіями транспортних засобів, зокрема робитимуть температурний скринінг, проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо убезпечення зараження коронавірусною інфекцією.

Про це стало відомо під час засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 25 березня 2020 року, повідомили у Волинській облдержадміністрації.

Нагадаємо, у зв’язку з оголошенням надзвичайної ситуації, пов’язаної з загрозою поширення гострої распіраторної хвороби COVID-19, на Волині встановлять карантинні пости.

Діятиме 9 контрольно-перепускних пунктів на в’їздах до обласного центру з вулиць: Володимирської, Ківерцівської, Рівненської, Дубнівської, Мамсурова, Львівська, з боку сіл Зміїнець, Рованці та масиву Вишків.

По області КПП встановлять на автомобільних дорогах Ківерцівського та Маневицького районів, у селі Крупа Луцького району, селищі Цумань Ківерцівського району, селі Журавники Горохівського району, місті Берестечко Горохівського району, селі Бережна Воля Любешівського району, селі Литовеж Іваничівського району.

На карантинних постах чергуватимуть представники Національної поліції, Національної гвардії України у Волинській області та медпрацівники.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як завершиться пандемія коронавірусу. Назвали імовірні сценарії
Наступна новина На коронавірус захворіли вже 40 киян, – офіційно
Останні новини
Схожі новини