Пілот з Луцької бригади продає модель літака на якому здійснив свій перший політ

Пілот з Луцької бригади продає модель літака на якому здійснив свій перший політ

Герой України Вадим Ворошилов продає модель літака, на якому вперше полетів самостійно, щоб купити планшети для пілотів

Про це повідомив «Конкурент».

Герой України, пілот з Луцької бригади Вадим Ворошилов за 1000$ продає модель винищувача МІГ-29, на якому здійснив свій перший політ. Усі виручені кошти з продажу моделі він планує витратити на планшети для пілотів, що кріпляться на коліно і є елементом їхнього спорядження для записів координат, необхідних даних тощо.

Світлини з моделлю, де точно відображені усі деталі, Вадим Ворошилов розмістив в інстаграм-сторінці abrams_store. Масштабна модель 1:72 виконана в металі з усіма елементами і в оригінальному забарвленні. Загалом весь літак наближено до того самого МІГ-29.

«В руках у нього модель літака МіГ-29 бортовий номер 57, - йдеться в повідомленні. - KARAYA здійснив свій перший тренувальний політ (самостійний) на даному типі винищувача. На жаль, цей літак б/н 57 втрачений у ході бойових дій, але пам’ять про нього залишилася».

«Сама по собі модель є дуже якісною та цінною, - кажуть організатори, - а саме цей літак, який представлений в ABRAMS – підписаний KARAYA. Річ колекційна, із своєю історією, безумовно, варта уваги».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на тиждень заборонили проводити масові заходи
Наступна новина 91-літньому лучанину боргують майже 300 тисяч пенсії
Останні новини
Схожі новини