На Волині на житло для молоді дадуть 26,5 мільйона гривень

На Волині на житло для молоді дадуть 26,5 мільйона гривень
Фото ілюстративне

На Волині затвердили соціально-економічну програму забезпечення молоді житлом в області на 2019-2023 роки.

Відповідне рішення ухвалили під час пленарного засідання Волинської обласної ради у четвер, 24 жовтня, – повідомляє ІА Волинські новини.

На фінансування програми планують залучити 26,5 мільйона гривень.

10,6 мільйонів гривень виділять із обласного бюджету, 10,6 мільйонів гривень – з міських та районних бюджетів. 5,3 мільйонів гривень – з інших джерел, не заборонених законодавством.

Програма розрахована на виконання упродовж 2019-2023 років двома етапами: І етап – 2019 – 2021 роки; ІІ етап – 2022 – 2023 роки.

 

Станом на 1 січня 2019 року в рейтингу кандидатів на отримання пільгових довготермінових кредитів на будівництво (реконструкцію) та придбання житла у Волинському регіональному управлінні Держмолодьжитла перебували 325 молодих сімей та одиноких молодих громадян.

Довідково. Програма забезпечення молоді житлом спрямована на створення додаткових умов для забезпечення молоді житлом, активізації інвестиційної діяльності у сфері іпотечного кредитування та житлового будівництва для молодих сімей і одиноких молодих громадян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку замість знесеного ринку на Львівській побудують торгово-офісні приміщення
Наступна новина Пляж на Світязі засипали піском
Останні новини
Схожі новини