На Волині надходження єдиного внеску зросли майже в півтора рази

На Волині надходження єдиного внеску зросли майже в півтора рази

За підсумками одинадцяти місяців 2017 року на Волині надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 2 мільярди 569,5 мільйона гривень. Це на 811,6 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області

«Завдяки налагодженому діалогу з волинськими роботодавцями та покращенню процесу адміністрування цього платежу прогнозовані показники з мобілізації єдиного внеску в області перевиконано на 20,5 відсотка.

Таким чином, волинські страхувальники спрямували на соціальні потреби на 436,8 мільйона гривень більше від встановленого індикативного показника», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що серед першочергових чинників позитивної динаміки у сплаті єдиного внеску займає загальне підвищення соціальних стандартів оплати праці в державі, а також заходи роз’яснювального характеру фахівців ДФС щодо використання лише легальної найманої праці.

«Зі свого боку фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області приділяють максимальну увагу детінізації ринку праці з тим, щоб переконати працедавців дотримуватися законодавчих вимог у сфері оплати праці.

Повна та своєчасно виплачена зарплата – це не лише сприятливий мікроклімат в колективі працівників, а й перераховані податки та єдиний внесок, що гарантує в майбутньому гідне пенсійне забезпечення офіційно працевлаштованим громадянам», - наголошує Світлана Савчук.

Нагадаємо, що річні індикативні показники із забезпечення надходжень єдиного внеску в області виконано за підсумками січня-жовтня 2017 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку знайти найтеплішу квартиру
Наступна новина Тенісистам-чемпіонам з Луцької ДЮСШ допомагає корпорація «Kromberg & Schubert Україна». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини