На Волині не вистачає 100 мільйонів на будівництво нової дороги. ВІДЕО

На Волині не вистачає 100 мільйонів на будівництво нової дороги. ВІДЕО

100 мільйонів гривень не вистачає на будівництво дороги державного значення Ковель-Володимир-Волинський- Жовква.

З держбюджету уже виділили на капітальний ремонт траси близько трьохсот мільйонів, але за ці гроші можна збудувати лише 32 кілометри, капітальний ремонт ще 16-ти зараз під знаком питання, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Вартість ремонту одного кілометра дороги – вісім з половиною мільйонів. Згідно з договором, підрядник надає гарантію на асфальтобетонне покриття – 3 роки, на основу дорожнього одягу – 8 років.

Зараз у службі автомобільних доріг області триває обговорення, чи чекати наступного траншу на дорогу до Жовкви чи будувати покриття з меншою кількість асфальту, але закінчити усі роботи відразу.

Крім цього, зараз Волинь чекає грошей від митного експерменту на будівництво дороги державного значення Устилуг-Луцьк-Рівне.

Волинські ЗМІ уже повідомляли, що нібито виділили на її ремонт близько 120 мільйонів гривень, але у профільній службі запевняють, що ще затвердженого переліку доріг немає.

Чекають рішення Кабміну та Укравтодору.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі дітлахи малювали піском
Наступна новина У Луцьку через ремонт обмежать рух вулицею
Останні новини
Схожі новини