На Волині почали працевлаштовувати держслужбовців, яких скорочують у РДА

На Волині почали працевлаштовувати держслужбовців, яких скорочують у РДА
Оксана Докай

Волинська обласна служба зайнятості вже має перший приклад успішного працевлаштування держслужбовця. Ним стала Оксана Докай, яка донедавна працювала у Рожищенській райдержадміністрації та підлягала вивільненню.

Про це повідомили у службі зайнятості.

На початку листопада керівництво та рекрутер Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості зустрілися з працівниками місцевої районної адміністрації. Сторони обговорили етапи та особливості надання послуг особам, які підлягають вивільненню, обумовили подальшу співпрацю та з’ясували професійно-кваліфікаційний склад працівників – потенційних пошукачів роботи.

Згодом до Рожищенської районної філії звернувся керівник ДП ДГ «Перше Травня» Волинського інституту агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України Володимир Нікітін. У підприємця була вакансія головного економіста. Рекрутер філії запропонував йому кандидатуру Оксани Докай.

Після співбесіди роботодавця із претенденткою на посаду жінці запропонували роботу.

Читати також: «Ми робимо все для пом’якшення процесу масового вивільнення працівників», – Роман Романюк

Нагадаємо, у Камінь-Каширському районі повідомили про звільнення 62-х працівників РДА. В обласному центрі зайнятості пообіцяли пом’якшити цей процес.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Пилипівку треба розпочати 15 листопада». Михаїл відповів на пропозицію святкувати Різдво у грудні
Наступна новина У Нововолинській міській раді – нова депутатка
Останні новини
Схожі новини