На Волині почав роботу асфальтобетонний завод. За день виготовили 70 тонн суміші. ФОТО

На Волині почав роботу асфальтобетонний завод. За день виготовили 70 тонн суміші. ФОТО

На Волині  відновив роботу асфальтобетонний завод філії «Старовижівський автодор» ДП «Волинський облавтодор», що розташований у Камінь-Каширському.

У перший день своєї роботи ним виготовлено 70 тонн гарячої асфальтобетонної суміші, – повідомляють у Службі автомобільних доріг Волинської області.

Загалом на Волині працює три таких заводи, продукція яких наразі використовується для виконання робіт з ліквідації ямковості на автодорогах державного значення. 

Читати також: У селі на Волині візьмуться за дорогу, яка не бачила ремонту десятки років. ФОТО

«На цих роботах за 3 квітня було задіяно 14 ремонтних бригад підрядних підприємств, відповідальних за експлуатаційне утримання таких автошляхів. Ними за день ліквідовано ямковість на близько 1200 м2 автодоріг», – йдеться у повідомленні.

«Служба автомобільних доріг у Волинській області просить всіх учасників дорожнього руху з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Особливо закликаємо не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки, що встановлені на аварійно-небезпечних ділянках автошляхів та в місцях, де працюють дорожники, завчасно знижувати швидкість руху свого транспортного засобу перед ними», – звертаються дорожники.

Читати також: У Луцьку ремонтуватимуть Набережну


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ліричний і драйвовий гурт «Без обмежень» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина Луцька патрульна розповіла про дивні дзвінки на «102»
Останні новини
Схожі новини