На Волині поки не можна відкривати ресторани на вхід, - Ляшко

На Волині поки не можна відкривати ресторани на вхід, - Ляшко

Волинська, Житомирська, Львівська, Рівненська, Чернівецька, Донецька й Луганська області та місто Київ поки не відповідають епідемічним критеріям для повноцінного відкриття ресторанів і кафе.

Про це заявив  заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу у МОЗ, – пише Українська Правда.

«Сьогодні 5 червня – сьогодні постановою Кабінету міністрів дозволяється відкривати заклади громадського харчування з відвідуванням клієнтів всередину приміщення.

В той же час, по індикаторах у нас сьогодні н проходять: по захворюваності – Київ, Волинська область, Житомирська область, Львівська область, Рівненська область і Чернівці, а по тестуванням не проходять Донецьк (область – ред.) і Луганськ – майже проходить, але 11,96 на 100 тисяч населення.

У цих областях рішеннями комісій ТЕБ та НС не повинно бути дозволено відкриватися закладам громадського харчування, оскільки епідситуація не дозволяє: не досягнуті критерії, які дозволяють відкривати заклади громадського харчування», – заявив Ляшко.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні знову послабили карантин. Можна посидіти в ресторані і полетіти літаком
Наступна новина У Луцьку за минулу добу 11 нових хворих на COVID-19. На Волині - 24, - ОДА
Останні новини
Схожі новини