На Волині ще на одній дорозі будуть зважувати фури під час руху

На Волині ще на одній дорозі будуть зважувати фури під час руху

Систему WiM облаштовують на міжнародному автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін) неподалік перехрещення з дорогою Р-14.Така система допоможе зберегти дороги на Волині.

Про це йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг у фейсбуці.

На 200-метровій ділянці, де буде встановлено майданчик WiM, відновили дорожнє покриття, влаштувавши два шари асфальтобетонного покриття. Вже починають готуватися до встановлення рами. 

Читайте також: На Волині почали зважувати фури на ходу. Як це працює

До слова, комплекс WiM вже змонтовано на автошляху М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) неподалік села Копачівка та поблизу села Заріччя на дорозі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Виготовляємо проєктну документацію на встановлення WiM-комплексу на дорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ перед селищем Колки.

Довідка: Система зважування в русі WiM – це розумна система збирання інформації про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами: дату та час проїзду, температуру навколишнього повітря та дорожнього покриття, смугу та напрямок руху, швидкість руху та державний номерний знак, габаритні розміри, відстань між осями, загальну масу та її розподіл по осях.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чоловіка, який зарубав дружину і доньку, вбив 19-річний ув'язнений. У нього були численні переломи
Наступна новина У Луцьку в тубдиспансері встановили сонячну станцію. Почепили 120 панелей
Останні новини
Схожі новини