На Волині селяни закликали митрополита підтримати об’єднавчий Собор

На Волині селяни закликали митрополита підтримати об’єднавчий Собор

Звернення до владики підписали 24 особи, які відвідують Українську Православну Церкву із села Свинарин Турійського району.

Про це пише Район.Турійськ.

«Ми, віряни Української Православної Церкви, підтримуємо прагнення до єдності православ'я в Україні.

Для успішного вирішення цієї проблеми, для забезпечення миру і стабільності у нашій державі необхідно спільна воля єпископату, духовенства і мирян всього українського православ'я, що буде виражено через постанову об'єднавчого Собору.

Ми, прихожани канонічної православної Церкви, щиросердечно просимо Вас долучитися до створення Єдиної помісної української православної церкви та взяти активну участь у майбутньому всеукраїнському об'єднавчому Соборі.

Отримання Україною Томосу про автокефалію укріпить релігійну свободу в Україні та міжконфесійний мир», – пишуть митрополиту Володимир-Волинському і Ковельському Володимиру мешканці села Свинарин.

«Сподіваємось і віримо, що мудрий і справедливий владико, не відмовите у благословенні і довгоочікуваному благодіянні Вашим духовним чадам», – йдеться у зверненні.

Читайте також: Волинського владику УПЦ МП знову закликали підтримати автокефалію


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі вшанували пам’ять жертв голодоморів. ФОТО
Наступна новина Вода і проїзд – у Луцьку звітували керівники стратегічно важливих підприємств. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини