На Волині – сталий ріст надходжень до держбюджету

На Волині – сталий ріст надходжень до держбюджету

За підсумками першого кварталу 2018 року на Волині до держбюджету мобілізовано 725,6 мільйона гривень податків і зборів.

Таким чином, в області фіксують ріст сплати податкових платежів до державного бюджету на 18,9 відсотка.

Якщо взяти до уваги, що з початку року окремі потужні суб’єкти господарювання перейшли на обслуговування до Офісу великих платників, то порівняльний аналіз надходжень з врахуванням минулорічного внеску цих платників свідчить про зростання показників сплати на 39,3 відсотка.

«Тобто, фактично показники наповнення держбюджету протягом трьох місяців 2018 року перевищують минулорічні на 204,7 мільйона гривень. Ця сума - вагомий позитив, якого досягнуто шляхом ефективного діалогу з представниками сумлінного бізнесу та завдяки акценту на аналітичну складову в адмініструванні податків.

Важливо, що більшість представників волинського бізнесу - відповідальні платники податків, які розуміють необхідність повної і своєчасної сплати податків», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що зі свого боку фахівці ДФС зосереджують свою увагу на потенційних ризиках несплати чи мінімізації податкових платежів.

«Ризикові операції ми відслідковуємо максимально оперативно. Реагування на потенційні зловживання в межах нашої компетенції – негайне. Як результат, ріст надходжень до держбюджету», - підсумувала Світлана Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Верховній Раді пропонують перейменувати Дніпропетровську область
Наступна новина Чому білити бордюри – це ледача радянська практика?
Останні новини
Схожі новини