На Волині троє чоловіків намагались перетнути кордон з підробленими документами

На Волині троє чоловіків намагались перетнути кордон з підробленими документами
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Волині троє чоловіків намагались незаконно перетнути кордон з підпробленими документами. 

Про це 30-го червня повідомила пресслужба поліції Волинської області. 

Учора, 29-го червня, на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» правоохоронці виявили три випадки використання підроблених документів мешканцями Дніпра, Харкова та Миколаївської області. 

«Чоловіки призивного віку, під час проходження прикордонного контролю на виїзд з України, пред’явили документи із явними ознаками підробки: довідки військово-лікарської комісії та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного», – йдеться у повідомленні. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділення № 1 (міста Любомль) Ковельського районного управління поліції. Факти правопорушення задокументували та вилучили речові докази.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3, ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше під час проходження прикордонного контролю на виїзд з України у пункті пропуску «Ягодин» жителі Житомирщини та Рівненщини надали підроблені документи


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі зібрали перший мільйон злотих на «Байрактар» для України
Наступна новина Як не стати жертвою фейків та дезінформації у мережі?
Останні новини
Схожі новини