На Волині у відділеннях «Укрпошти» почали вакцинувати проти коронавірусу

На Волині у відділеннях «Укрпошти» почали вакцинувати проти коронавірусу

У відділеннях "Укрпошта" розпочати щеплювати охочих волинян проти коронавірусної хвороби. Вакцинальна кампанія направлена на осіб, старших 65 років, котрі належать до групи ризику тяжкого перебігу COVID-19.

Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомила заступниця директора Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб Надія Костирка.

"Будуть працювати виїзні бригади і буде можливість щепитися всім охочим пенсіонерам у відділеннях Укрпошти. Вчора (7 жовтні – ред.) узгоджувалися графіки та після погодження та закріплення їх за виїзними бригадами пенсіонери вже можуть щеплюватися", – повідомила Надія Костирка.

Як повідомили на сайті облдержадміністрації, станом на 8 жовтня тимчасові пункти щеплення на базі відділень "Укрпошта" розпочали роботу в Камінь-Каширському та Ковельському районах. Зокрема, наразі відкриті такі пункти у містах Камінь-Каширський, Любомль та Ковель, селищах Любешів, Маневичі, Турійськ, Ратне, Стара Вижівка та Шацьк.

Також усі центри у відділеннях "Укрпошти" в Ковельському районі запрацювали у тестовому режимі.

Читайте також: У волинській лікарні облаштували додаткові ліжка для лікування хворих на COVID-19


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Ковельській виявили мертвого чоловіка
Наступна новина Де відбудеться «Євробачення-2022». Назвали місто і дати
Останні новини
Схожі новини