На Волині відбувся регіональний День кар'єри. Як це було

На Волині відбувся регіональний День кар'єри. Як це було

Про інструменти пошуку роботи, мобільність шукачів та підвищення мотивації до працевлаштування говорили сьогодні, 18 серпня, на регіональному Дні кар’єри, приуроченому 30-річчю Незалежності України.

Про це інформує пресслужба Волинського обласного центру зайнятості.

Захід відбувся одночасно в усіх центрах та філіях Волинського обласного центру зайнятості. Прийшли особисто та доєдналися через мережу майже сто роботодавців, паралельно з відвідувачами «в живу» фахівці служби працювали на шести онлайн-платформах.

Читайте також: На Волині побільшало вакансій і поменшало безробітних

На локаціях служби зайнятості кожен відвідувач отримав той спектр послуг, який йому був потрібний в цей момент. Фахівці поінформували присутніх про пріоритетні сфери зайнятості в регіоні, надали конструктивні поради щодо основних джерел пошуку роботи. Окрім цього, Дні кар’єри – це чудова нагода для роботодавців презентувати свої підприємства та зацікавити молодих фахівців йти на роботу саме до них. Тож під час заходу вони могли особисто поспілкуватися з кандидатами на потрібні їм вакансії, відібрати резюме чи провести попередню співбесіду.

Такі заходи допоможуть сформувати напрями подальшої трансформації служби зайнятості у бік вдосконалення принципів клієнтоорієнтованості. Адже при зверненні до центрів і роботодавці, і шукачі мають отримати максимальну допомогу у вирішенні своїх питань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стовп чорного диму: у Луцьку загорілися автомобільні шини. Відео
Наступна новина «Ситуація ускладнюється». На Волині діти стали частіше хворіти на коронавірус
Останні новини
Схожі новини