На Волині відбувся турнір з волейболу за кубок імені Юрія Гупала. ФОТО

На Волині відбувся турнір з волейболу за кубок імені Юрія Гупала. ФОТО
Волейбольний кубок імені Юрія Гупала

Вже 18-й раз у Волинській області відбувся турнір за волейбольний кубок імені Юрія Гупала – депутата Волинської обласної ради.

Спортивне дійство влаштували 7 липня у селі Гуща Любомльського району. У турнірі взяли участь чотири команди із сіл Рогові Смоляри, Столинські Смоляри, Гуща та з міста Луцька.

«Юрій Гупало – вихованець нашої школи, я – його вчитель фізкультури. Ще з дитинства він займався волейболом, виступав на різних змаганнях… Потім Юрій зайнявся бізнесом, створив волейбольний клуб «Олюртранс». Якось я запропонував йому започаткувати власний турнір з волейболу і ось вже 18-й рік ми його проводимо, – розповів депутат Любомльської районної ради Дмитро Маляс. – Кожного року в турнірі беруть участь різні команди. В першому турнірі, у 2000 році, за кубок змагались волейболісти з Луцька, Нововолинська, Володимира-Волинського та Гущі. З 2010 року до нас почали приїжджати і з-за-кордону».

У результаті І місце посіла команда із села Рогові Смоляри, ІІ – із села Гуща, ІІІ – зі Столинських Смолярів.

Переможці отримали кубок та грамоти, а також цінні призи.

Читайте також: Русалки з вінками та багаття: як святкували Івана Купала у волинській Гущі. ФОТОРЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька троє молодиків влаштували купання в фонтані. ВІДЕО
Наступна новина Курс валют на 9 липня: долар та євро подешевшали
Останні новини
Схожі новини