На Волині віддадуть в оренду 1182 гектари землі

На Волині віддадуть в оренду 1182 гектари землі
Фото ілюстративне

На Волині у грудні планують провести чотири десятки земельних аукціонів.

Оголошення про них розміщені на офіційному сайті Держгеокадастру. Торги організовують органи місцевого самоврядування та Головне управління Держгеокадастру у Волинській області, – повідомляє пресслужба управління.

На торгах пропонуватимуть права оренди на 72 земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, а також 49 комунальних наділів в оренду та власність.

Усі державні лоти призначені для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, комунальні – ведення сільськогосподарського виробництва та бізнес-проектів.

Загальна площа ділянок державної власності сільськогосподарського призначення – 1182 га, майже усі вони виносяться на торги повторно, адже не були реалізовані у попередні роки. Якщо аукціони відбудуться та права оренди на всі ділянки будуть продані, то бюджет отримуватиме щонайменше 784,9 тис.грн щороку.

Щодо комунальних ділянок, таких виставлено 610,3 га. Багато з них – привабливі для бізнесових проєктів і розташовані у Ковельському, Луцькому, Ратнівському, Турійському, Іваничівському, Маневицькому, Володимир-Волинському, Рожищенському, Старовижівському районах та у м.Ковель.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Європарламент оголосив надзвичайний стан через клімат
Наступна новина Стала відома повна програма West Media Forum: брендам потрібні медіа
Останні новини
Схожі новини