В облраді відкрилася виставка картин Іванни Дацюк

В облраді відкрилася виставка картин Іванни Дацюк

Сьогодні відбулася офіційна презентація картин молодої художниці з Луцька Іванни Дацюк.

В її доробку твори на скіфську та слов'янську тематику, потррети відомих історичних постатей та зображення міфічних персонажів.

 

Дівчина каже, що своїм мистецтвом хоче показати глибину української культури, ті часи, звідки починалося наше коріння.  "Багато вивчаю. Особливо про те, де хороше, аде - погане, щоб не зобразити бува поганого на полотні", - ділиться Ірина Дацюк. 

 

 

 

Художниця зростала в творчій родині. Її  мама - відомий на Волині скульптор Ірина Дацюк. Дівчина з дитинства  любить живопис, особливо портретами. До досконалості  техніки додається глибоке знання анатомії людини, якою Ірина  захоплюється на рівні з мистецтвом.

 

Привітати з хорошою виставкою художницю прийшов заступник голови обласної ради Роман Карпюк та передав вітання від голови облради Ігоря Палиці. "Ви маєте від своєї мами    найкращі якості. У ваших роботах відчувається хороший смак, базова освіта  та  неймовірний талант. Бажаю побільше натхнення творити добро", - додав Роман Карпюк.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку посадовець розповіла, як можуть вчитися діти без щеплень
Наступна новина На Волині відкрили ще один інклюзивно-ресурсний центр. ФОТО
Останні новини
Схожі новини