На Волині відновлять роботу пункти незламності

На Волині відновлять роботу пункти незламності

Війна триває, тому залишаються високі ризики терористичних дій росії проти мирного населення. Тож, на Волині буде відновлена робота пунктів незламності.

Про це повідомив голова ОВА Юрій Погуляйко

Діятиме 361 пункт, з яких 42 – розгортає ГУ ДСНС України у Волинській області. Наразі триває підготовка до їх функціонування.

Нагадаємо, пункти незламності – це місця, куди можна прийти в разі тривалого відключення електроенергії (більше 24-ох годин). Вони забезпечені водою, освітленням, інтернетом, живленням для мобільних, місцями для відпочинку, аптечками тощо.

«Сьогодні відвідав тренувальне розгортання пунктів незламності, яке провели наші рятувальники. Також надзвичайники готові розгорнути пункти психологічної та медичної допомоги у разі необхідності.

Крім того, оглянув можливості ДСНС щодо залучення дронів для проведення моніторингу надзвичайних ситуацій. Зазначу, така техніка – одна з найкращих не лише в області, а й на території усієї держави», – йдеться у дописі. 

Як розповів т.в.о. начальника ГУ ДСНС України у Волинській області Сергій Демидюк, техніка відмінно себе зарекомендувала при ліквідації наслідків повені на території Словенії, де зокрема працювали й рятувальники з Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловік намагався покінчити з життям. ФОТО
Наступна новина У Луцьку стартували обговорення щодо перейменування семи вулиць
Останні новини
Схожі новини