На Волині виготовлятимуть буржуйки для армії

На Волині виготовлятимуть буржуйки для армії

Голова Волиньради Григорій Недопад, начальник ОВА Юрій Погуляйко та народна депутатка України Ірина Констанкевич ознайомилися з виробничими потужностями одного з волинських підприємств, що спеціалізується на виготовленні запчастин та агрегатів для сільського господарства.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Мета візиту –  вивчити можливість поставити на потік виготовлення автономних печей, для обігріву та приготування їжі, відомих як буржуйки, для потреб військових частин та для фронту.

Керівник підприємства – представник соціально-відповідального бізнесу, волонтер та благодійник ще з 2014 року забезпечує бійців буржуйками та іншою необхідною в побуті та на полі бою продукцією власного виробництва.

Підприємство запустило виробництво металевих пічок двох конструкцій. Більша може обігріти приміщення об’ємом 30 кубічних метрів, а менша розрахована на 20. Тут виготовляють і залізні сковорідки та інші пристосування для приготування їжі на вогнищі в польових умовах. Також налагоджено роботу із виготовлення плитоносок та комплектуючих для вогнепальної зброї. Усе це системно передають на передову.

«Готуючись до осінньо-зимового сезону, ми не можемо забувати про наших захисників. Якою б складною зима не була для нас, цивільних, найважчою вона буде для тих, хто в бліндажах та окопах за будь-яких погодних умов боронитиме нас від агресора», – зазначив Григорій Недопад.

Читайте також: На Волині судитимуть керівника тероборони за продаж благодійних плитоносок


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському театрі покажуть драму-інтерв'ю про українських заробітчанок
Наступна новина На Волині судитимуть водія за аварію, у якій загинула 2-річна дитина
Останні новини
Схожі новини