На Волині вже вакцинували 273 особи. За минулу добу – 60

На Волині вже вакцинували 273 особи. За минулу добу – 60
Фото ілюстративне

У Волинській області за добу  2 березня щеплено 60 осіб, від початку кампанії – 273 особи.  Всього область отримала 14 200 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (CoviShield). 

Про це інформує Волинський обласний лабораторний центр МОЗ.

В Україні за минулу добу проти COVID-19 було щеплено 1983 особи. Усього з початку кампанії з вакцинації щеплено 6888 осіб, всі вони отримали 1 дозу вакцини.

Читайте також: Записатися на вакцинацію проти коронавірусу можна за 2 хвилини. Розказуємо, як це зробити

Нагадаємо, вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року. Вона відбуватиметься в п’ять етапів. На першому етапі щеплюватимуть медичних працівників ковідних лікарень, бригади екстреної допомоги, співробітників лабораторій, що тестують на COVID-19, мешканців та персонал будинків для людей похилого віку та військових на фронті. Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

До слова, очільник МОЗ своїм наказом №369 від 1 березня вніс зміни до Дорожньої карти. Відтепер дозволено використовувати можливі залишки вакцин для щеплення лідерів громадської думки чи релігійних спільнот, діячів культури і спорту тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кабмін призначив нового тимчасового голову Держгеокадастру
Наступна новина У МОЗ спростували популярні фейки про вакцинацію від COVID-19
Останні новини
Схожі новини