На Волині за хабар судитимуть колишнього посадовця Ковельської РДА

На Волині за хабар судитимуть колишнього посадовця Ковельської РДА

Заступника голови райдержадміністрації на Волині судитимуть за чотири тисячі доларів США неправомірної вигоди.

Про це повідомила Суспільному речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Як повідомляли раніше, йдеться про заступника голови Ковельської РДА.

Наразі справу передали до суду. За даними слідства, в лютому чиновник одержав від представника одного із підприємств гроші за сприяння у наданні дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу.

"Від займаної посади чиновник відсторонений і невдовзі постане перед судом", – зазначила Наталія Мурахевич. Колишньому посадовцю загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, джерела інформують, що Дмитро Красносельський (заступник голови Ковельської РДА) ніс частину хабара одному високопоставленому працівнику ОДА, який мав посприяти підприємству, що в Маневицькому районі, в отриманні дозволу на викид шкідливих речовин. До цього підприємство тричі намагалось отримати дозвіл, але безуспішно.

О 13:29 він увійшов у будівлю ОДА, слідом за ним – працівники СБУ та прокуратури, які й затримали його на сходах. Загальна сума хабара становила 4 тисячі доларів, проте у Красносельського вилучили тільки 2 тисячі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську жінка створила зону відпочинку біля під’їзду замість сміттєзвалища
Наступна новина У Білорусі знову продовжили військові навчання
Останні новини
Схожі новини