На Волині заасфальтують 58 кілометрів дороги

На Волині заасфальтують 58 кілометрів дороги

Курортний Шацьк планують сполучити асфальтованою дорогою із такими районами, як Старовижівський та Ратнівський.

Про це розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Валентин Цьось під час одного зі своїх візитів в Шацький район, - інформує Район.Шацьк. 

Ця дорога сполученням Шацьк-Прип’ять-Любохини-Дубечно-Ратне протяжністю майже 58 км зараз знаходиться в управлінні Департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА.

Наразі Шацька селищна рада розробила свою частину проектно-кошторисної документації, вартість якої становить 200 тисяч грн. Проектно-кошторисна вартість будівництва асфальтованої дороги протяжністю 20 км, яка сполучатиме Шацьк до кордону зі Старовижівським районом, становить більше 60 мільйонів грн.

Як відзначив Валентин Цьось, аналогічну документацію розроблятимуть Старовижівський та Ратнівський райони на свої частини дороги.

Далі обласна адміністрація визначатиме, за які кошти будуватимуть дорогу. ЇЇ будівництво планують розпочати вже у 2019 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обираємо героя жовтня на «Першому»
Наступна новина На Волині знайшли кілька пакетів бурштину
Останні новини
Схожі новини