На Волині збирають допомогу для 7-річного Матвія, який цілу ніч проблукав у болоті, та його брата

На Волині збирають допомогу для 7-річного Матвія, який цілу ніч проблукав у болоті, та його брата
Матвій зі своїм братом

У поліції збирають допомогу для 7-річного Матвія Полянського з Горохівського району, який проблукав цілу ніч у болоті, та його 12-річного брата. Хлопцям потрібні одяг, взуття, якісні розвиваючі ігри.

Про це повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, хлопчик зник надвечір 7 квітня. Мама звернулася до поліції аж вранці 8 квітня. В обідню пору дитину знайшли у болоті. На слід школяра вийшов службовий собака.

Як розповіли у поліції, дитина мешкає у неналежних умовах. Матір можуть притягнути до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Читати також: «Я у клубок скрутився – і не змерз». Хлопчик з Волині розповів, як пережив ніч у болоті

У поліції вирішили додому братів не повертати. Їх взяли до себе родичі їхнього батька.

Ольга Бузулук розповіла, як зараз живеться Матвієві та його брату.

«Вони живуть у родичів по батьковій лінії, неподалік Берестечка. Малий Матвій все ще дуже сумує за мамою, старший переживає розлуку легше», – зазначила Бузулук.

За її словами, в оселі все є, зроблено ремонт, діти ситі і доглянуті. У родичів також є 3-річний хлопчик, граються і з сусідськими дітьми.

Деякі потреби все ж є, каже речниця.

«До нас звертались люди з пропозицією допомоги, то протягом 1-2 тижнів ми все зберемо і завеземо хлопцям. Що потрібно? Одяг, взуття, розвиваючі якісні ігри. Хлопцям 7 і 12 років», – пише Ольга Бузулук.

Тим, хто хоче допомогти матеріально, пропонує звертатися до неї особисто за телефоном 067 672 81 22.

«Матір нібито таки лікуватиметься та обіцяє навести лад удома. Уже потроху це робить разом з бабою та дідом хлопців. Це також на контролі місцевої поліції», – ідеться у повідомленні. 

Вона показала фото з оселі, де мешкає мати хлопців.

«Там хоча б стало прибрано і чисто, однак меблі і все інше стареньке. Допомога тут також не завадить. Є багато людей, які викидають меблі і побутову техніку. Можливо, якщо вам це вже не потрібно, то передайте нам: ми відвеземо все у цю сім'ю. Або доставте особисто», – попросила Ольга Бузулук.

Вона розповіла, посилаючись на керівника Горохівського відділення поліції, що останні дні всі члени сім’ї тверезі, усі дуже переживають і мріють, щоб хлопців повернули. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку гуртових торговців із «Пасажу» хочуть «переселити» на Новий ринок
Наступна новина Розшукують волинянина, який зник іще в жовтні 2020 року
Останні новини
Схожі новини