На Волині Зібров порадив владі перестати торгувати з Росією, а тоді цькувати артистів

На Волині Зібров порадив владі перестати торгувати з Росією, а тоді цькувати артистів

Павло Зібров порадив правителям почати з себе і припинити торгівлю з Росією, а тоді накладати табу на виступи артистів, які бували там на гастролях.

Про це він заявив у коментарі виданню Перший під час свого концерту у селі Згорани Любомльського району, який відбувся 6 липня.

Зокрема, на питання: як він ставиться до українських артистів, які час від часу їздять на виступи до Росії, Павло Зібров відповів, що українським правителям варто почати критику з себе. Мовляв, самі торгують з Росією, а артистів цькують.

«Такі були, є і будуть, і ми не прикриємо (гастролі до Росії, - Авт..) до тих пір, поки в Росії буде торгувати цукерками наш президент, поки будуть торгувати лісом, газом, маслом. Вони торгують, а на них не звертають уваги, бо там йдуть обороти у мільйони і мільярди. І ми закриваємо на це очі і кажемо: «Нічого немає, з Росією ми не торгуємо». А насправді – торгують на мільярди», - переконаний Павло Зібров.

Натомість йому не завжди зрозуміла позиція багатьох владців, які пропонують накласти табу на виступи артистів в Україні.

«А якщо торгують своїми концертами і вмінням артисти, які теж безумовно є публічними людьми, адже Таїсію Повалій чи Анні Лорак знають всюди, то зразу: «Ей!!! Табу!!! Що ви там робите і що ви там співаєте москалям?!»

А ви навіщо везете туди продукти харчування, вугілля і все решту??? То тут вибачаюсь, хочеться сказати: «Почніть з себе». Нехай правителі почнуть з себе, а потім давайте на артистів накладайте вето, яке ви так хочете накласти», - підсумовує народний артист Павло Зібров.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартувало ЗНО для бакалаврів. ВІДЕО
Наступна новина Авто під 0,01 % річних - особливі умови для волинян від ПриватБанку та Toyota
Останні новини
Схожі новини