На Волині з’явилася нова автобусна зупинка в еко-стилі. ФОТО

На Волині з’явилася нова автобусна зупинка в еко-стилі. ФОТО

Працівники маневицького лісогосподарського підприємства – ДП «Маневицьке ЛГ» побудували біля Маневич нову втобусну зупинку в еко-стилі.

А пропозицію висловив начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, повідомляє рес-служба ДП «Маневицьке ЛГ».

Зважаючи на те, що зупинка розміщена зовсім поряд із адмінбудівлею лісництва, вона, відповідно, отримала аналогічну назву.

Зупинка – це, можна сказати, візитівка населеного пункту. Її вдале розміщення та естетичне оформлення з перших секунд формує враження про жителів та інфраструктуру села, селища, міста.

Чимало мешканців Маневиччини розпочинають свій день від автобусної зупинки… Тепер люди матимуть значно комфортніші умови для очікування громадського транспорту.

Споруда об’єктивно налаштована на формування гарного настрою та приємного враження мешканців і туристів Маневиччини, об’ємна та затишна за своїми габаритами, оздоблення та архітектура виконана відповідно до «європейських еко-стандартів», оскільки формується із брусу деревного масиву, що, в свою чергу, надає їй вишуканості та гармонії з лісовою місцевістю Маневичів.

«Це місце часто буває багатолюдним, тож у дощову чи снігову погоду охочі зможуть сховатися та перечекати несприятливі погодні умови. А влітку зупинка буде досить доречним місцем для перепочинку людям, які збирають гриби та ягоди, а таких у населеному пункті чимало!» – розповідає Олександр Швець, лісничий Маневицького лісництва. Саме під його керівництвом планувалась та будувалась автобусна зупинка.

ДП «Маневицьке лісове господарство» сподівається, що таку ініціативу підтримують й інші підприємства лісового господарства Волинської області і не тільки, оскільки якщо не ми самі, то хто ж почне покращувати наш благоустрій?

Не полишає надія і на те, що громадяни, завітавши до такої вишуканої зупинки, не забуватимуть про елементарні людські якості – такі, як совість та повага, вдячність людям за проведену роботу. А для лісівників найкращою подякою буде бережне ставлення до їхньої праці та хороший настрій від користування послугами зупинки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Особливе пісне меню у луцькому ресторані
Наступна новина У Луцьку вшанували загиблих на Майдані Героїв. ФОТО
Останні новини
Схожі новини