На волинське управління юстиції скаржитимуться прем’єр-міністру

На волинське управління юстиції скаржитимуться прем’єр-міністру
фото ілюстративне, джерело: Слово і Діло

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко наказав підлеглим готувати лист прем’єр-міністру Володимиру Гройману та профільним комітетам Верховної Ради щодо діяльності територіального відділення юстиції в області.

Про це стало відомо 31 липня під час оперативної наради в адміністрації.

Під час доповіді першого заступника начальника головного територіального управління юстиції у Волинській області Сергія Філюка про результати роботи управління у першому півріччі очільник адміністрації висловив незадоволення його роботою та в цілому діяльністю управління.

«Готуйте лист на прем’єра про незадовільну роботу управління юстиції. І відповідні комітети, - сказав Савченко підлеглим та звернувся до Сергія Філюка. - Я хочу, щоб ви почали працювати. Я останній раз запрошую управління юстиції до співпраці».

За словами Савченка, суттєва частина озвученої інформації – нісенітниця.

«Я б хотів, щоб ми всі зрозуміли у цьому залі: всі працюють на людей. Я завджи знайду важіль впливу. У нас закони багатогранні, тому я знайду лезейки. Юристи в адміністрації дуже обізнані», - попередив голова облдержадімінстрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку активізувалися квартирні шахраї
Наступна новина Опублікували вражаючі відео блискавки на Набережній в Луцьку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини