На волинських дорогах в аваріях у 2021 році загинули 9 дітей

На волинських дорогах в аваріях у 2021 році загинули 9 дітей
Фото ілюстративне

На дорогах Волині у 2021 році загинули 9 дітей. Так, у 2021 році зареєстровано 142 ДТП за участі дітей. З них — 101 автопригода із травмованими, в яких загинули 9 дітей, а ще 119 отримали травми. Загалом же у 2021 році трапилося 3095 дорожньо-транспортних пригод.

Про це інформує відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції у Волинській області.

Додають, що за січень 2022 року на Волині вже зареєстровано 8 ДТП за участю дітей, з них — 6 ДТП з травмованими, в яких 8 дітей отримали травми.

Нагадують батькам: вчіть дітей дотримуватися правил дорожнього руху, показуйте власним прикладом, як правильно переходити дорогу на регульованих і нерегульованих пішохідних переходах.

Також просять розповісти дітям:

  • пішоходи повинні рухатися тротуарами і пішохідними доріжками, тримаючись правого боку;
  • у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати флікери;
  • перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються;
  • у разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком червоного та (або) синього кольору і (або) спеціальним звуковим сигналом пішоходи повинні утриматися від переходу проїзної частини або негайно залишити її.

Нагадаємо, у Володимирі на пішохідному переході 21-річний водій збив двох людей


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький суд оштрафував на 42 тисячі гривень чоловіка за продаж файлу для злому TikTok
Наступна новина Побут до Першої світової війни. У музеї в Луцьку відкрили виставку «Міське життя. На стику століть»
Останні новини
Схожі новини