На волинських пунктах пропуску побільшало «ухилянтів»

На волинських пунктах пропуску побільшало «ухилянтів»
Фото ілюстративне з відкритих джерел

З початку запровадження в Україні воєнного стану волинські прикордонники затримали майже чотири десятки чоловіків, які намагалися ухилитися від мобілізації та залишити країну.

Про це в ефірі програми «Сьогодні Головне» на «Суспільне.Волинь» розповіла речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

За останній тиждень на кордоні з Польщею виявили 10 чоловіків, які надали прикордонникам підроблені документи. Зі слів Маргарити Вершиніної, почастішали випадки, коли чоловіки, які підпадають під мобілізацію, підробляють документи для перетину кордону.

«В основному виявляємо підроблені військові квитки. Дехто видавав себе за іноземців і показував підроблений паспорт. Також фіксували підробку дитячих свідоцтв про народження, довідки про інвалідність», – зазначила речниця Волинського прикордонного загону.

Натомість, каже Маргарита Вершинна, зменшилася кількість спроб перетнути кордон у зеленій зоні, тобто поза пунктом пропуску.

Чоловікам, які намагалися покинути країну з підробленими документами, загрожує обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, раніше на кордоні з Румунією затримали двох волинян, які хотіли втекти з України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Нововолинську будуть прощатися з Героєм, який загинув за Україну
Наступна новина Як приймають біженців за кордоном: історії лучанок
Останні новини
Схожі новини