На волинському підприємстві вбили чоловіка. Триває слідство

На волинському підприємстві вбили чоловіка. Триває слідство
Фото ілюстративне

У Горохівському районі поліція розслідує вбивство на виробництві. Зловмисника затримали. Слідчі з’ясовують усі обставини трагедії.

Тіло загиблого працівника, 42-річного волинянина, знайшли на території одного із підприємств у Горохівському районі, – інформує пресслужба Нацполіції Волині.

За підозрою у вчиненні умисного  вбивства поліцейські затримали 53-річного жителя району, робітника підприємства.  Слідчі з’ясували, що чоловік під час конфлікту із загиблим спрямував йому в обличчя струмінь води із миючого апарата, яка потрапила до рота, що спричинило смерть потерпілого. 

Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, зловмисникові обиратимуть запобіжний захід.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

За інформацією «ВолиньPost» вбивство сталося на приватному підприємстві «Злагода», розташованому у селі Шклинь. Приватне підприємство «Злагода» займається виробництвом м'ясних продуктів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцькводоканал» планує збудувати спорткомплекс з відкритим стадіоном
Наступна новина Луцькрада хоче забрати на обслуговування колишній ботанічний сад
Останні новини
Схожі новини