На всесвітньовідомому конкурсі визначили кращі фотографії-2018. ФОТО

На всесвітньовідомому конкурсі визначили кращі фотографії-2018. ФОТО

Журі конкурсу Sony World Photography Awards визначило кращі фотографії «Відкритого конкурсу» 2018 року. Про це пише BIT.UA.

Переможцем в номінації «Портрет» стала робота британського фотографа Ніка Долдінга «Портрет Еміля».

Тепер переможці в різних категоріях поборються за звання фотографа року, яке буде присвоєно одному з них 19 квітня.

«Ця робота сподобалася моїм колегам. І я можу зрозуміти чому», - говорить Міккель Бейтер, який отримав приз за краще фото в категорії «Подорожі».

«На ній прекрасний вид на гору Олстінден, форма якої повторює дах маленького будиночка, що стоїть поруч. А жовтий колір його стін створює приголомшливий контраст зі схилами гори, покритиих снігом».

Фото було зроблено на Лофотенських островах в Норвегії. При цьому Бейтер злегка відредагував його. Він розповідає: «Я заретушував хлів, який стояв зліва. Крім того, підправив колір, яскравість і контраст за допомогою програм Lightroom і Photoshop».

Робота Клауса Ленца «Кожен твій вдих» - найкраща в категорії оброблених зображень - складена з 35 окремих фотографій плавців, зроблених в Дюсельдорфській Медіа-гавані влітку 2017 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині хочуть відкрити канадсько-американську ферму
Наступна новина Показали фільм про роль та участь СБУ в АТО
Останні новини
Схожі новини